Tarladan Tabağa
Süreçlerinizin tüm kritik noktalarını denetleyin. Depolama, saklama, hizmet ve personel koşullarının ürün kalitesine olan etkisini ölçün ve kontrol edin.
Süreçlerinizin tüm kritik noktalarını denetleyin. Depolama, saklama, hizmet ve personel koşullarının ürün kalitesine olan etkisini ölçün ve kontrol edin.
İç ve dış kaynaklarınıza aksiyonlar atayın. Aksiyonların yerine getirildiğinden emin olun. Üretimden tüketime uzanan her aşamada güvenilir ve kaliteli gıdayı temin edin.
Ürün, personel ve ekipman analiz sonuçlarınızı otomatik olarak denetim sonuçları ile bütünleştirin ve toplam hizmet kalitesi karneleri oluşturun.
bestERA çözümleri rahatlıkla Hazır Yemek ve Konaklama sektörlerinde operasyonel işlevsellik kontrolü ve hijyen denetimleri için kullanılabilir.
Depolama, hazırlama, servis, personel gibi alt kategoriler için farklı soru listeleri ile operasyonel süreçler yürütülebilir.
İster tek şubeli olsun, ister çok şubeli olsun, her türlü yapıdaki kurumların günlük operasyonlarının rutin veya rutin dışı kontrol listeleri ile takip edilmesi ve operasyonel mükemmeliyete ulaşılabilmesi için bestERA çözümlerini kullanabilirsiniz.
BestERA tarafından geliştirilen çözümler sayesinde Gıda Güvenliği, Ürün Güvenliği, Gıda Savunması, Hijyen, Sevkiyat Kontrolü, Paketleme gibi başlıklarda farklı soru listeleri ile kalite yöneticilerine ihtiyaç duydukları kritik veriler raporlanır.
Ambalajlı veya ambalajsız her türlü gıda malzemesinin üretim ve sevkiyat süreçleri içinde bestERA denetim çözümlerini kullanabilirsiniz.
Numune alımının planlanması, her türlü numune paketlerinin tanımlanması, analiz parametrelerini seçilmesi, sonuçların raporlanması gibi temel analiz adımları bestERA tarafından geliştirilen çözümler ile rahatlıkla yönetilebilir.